Стародубщина: екскурс у минуле і стан сучасної етнографії краю - Артюх, Л. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті подано коротку характеристику складової колишнього Чернігівського краю – Стародубщини, її історії, демографії, етнографії. Порушено питання про відновлення історичної пам’яті населення колишнього козацького краю. The article gives a short description of a constituent of former Chernihiv land – Starodubshchyna: its history, demography, and ethnography. The article also raises a question of the restoration of the historical memory of the former Cossack land population.