Сприйняття традиційного кобзарського виконавства в середовищах студіюючої молоді міста Харкова - Черемський, К. (Народна творчість та етнологія, 2012)
Позитивні результати, отримані під час ознайомлення учнів середніх шкіл і студентів вищих навчальних закладів Харкова з елементами традиційного кобзарського виконавства, свідчать про актуальність творчого набутку українських народних співців у комплексному вихованні сучасної молоді й доводять перспективність активного залучення сучасних виконавців на народних інструментах до різноманітних освітніх програм краю. The positive results perceived during the Kharkiv secondary and higher school students’ acquaintance with the elements of traditional Kobzar performance indicate the topicality of the artistic heritage of Ukrainian folk performers in the comprehensive upbringing of modern youth and prove the perspective of the active attraction of the modern folk instrumental performers to the various regional educational programs.