Рибальські знаряддя Південної Слобожанщини (за матеріалами польових досліджень 2009 і 2011 років) - Сіренко, С. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті за польовими матеріалами 2009 та 2011 років описано й класифіковано рибальські пристосування Південної Слобожанщини, що їх використовували впродовж ХХ – на початку ХХІ ст. In the article after the 2009 and 2011 field materials, the author attempts to describe and classify the South Slobozhanshchyna fishing tackle that was used during the ХХth – the early ХХІst centuries.