Асиміляція чи маргіналізація: сільська молодь у великому місті - Момот, Т. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті розглянуто питання адаптації сільської молоді до життя в місті. Аналіз адаптаційних стратегій приїжджих був проведений на основі анкетування та авторського польового матеріалу. The main focus of the article is the problem of rural youth adaptation to urban life. Based on a questionnaire poll and the author's field research the analysis of the strategies of the newcomers was made.