Багатотомне синтетичне видання з угорської етнографії - Мушкетик, Л. (Народна творчість та етнологія, 2012)
Рецензується видання "Угорська етнографія у восьми томах" — найбільша в угорській науці праця з етнології та фольклору в Угорщині. Magyar Neprajz nyolc kotetben. - Budapest : Akademiai K., 1988-2011. - K. I-VIII.