Вплив етнокультурної спадщини на сучасний стан забудови в культурно-інформаційному просторі Києва - Товстенко, Т. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті подано приклади окремих виявів особливостей етнокультурної спадщини в сучасній архітектурі й містобудуванні Києва. This article is devoted to features of the ethnical cultural legacy in the modern architecture and planning of Kyiv.