80-річчя академіка НАН України Ю. С. Самойленка (Вісник НАН України, 2023)
17 вересня 2023 року виповнюється 80 років видатному українському математику доктору фізико-математичних наук,
професору, академіку НАН України Юрію Стефановичу Самойленку.