90-річчя академіка НАН України А. К. Шидловського (Вісник НАН України, 2023)
10 жовтня виповнюється 90 років відомому вченому в галузі
електроенергетики та електротехніки доктору технічних наук,
професору, академіку НАН України Анатолію Корнійовичу
Шидловському.