Із зали засідань Президії НАН України (6 вересня 2023 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 6 вересня 2023 р. року розглядалися такі питання: про екологічні наслідки
руйнування греблі
Каховської ГЕС (доповідач —
член-кореспондент НАН України
С.О. Афанасьєв); щодо відновлення
напівпровідникової галузі
в Україні: проблеми та шляхи
їх вирішення (доповідач —
доктор фізико-математичних
наук В.П. Мельник); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.