Знаний вчений-біохімік і видатний діяч освіти (до 80-річчя академіка НАН України Д.О. Мельничука) - Комісаренко, С.В. (Вісник НАН України, 2023)
5 листопада виповнюється 80 років відомому українському вченому в галузі
метаболічної регуляції фізіологічного стану організму та біохімії сільськогосподарських тварин, Герою України (2003), лауреату Державної премії
України в галузі науки і техніки (1984), заслуженому діячеві науки і техніки України (1990), доктору біологічних наук (1978), професору (1984),
академіку НААН України (1990), академіку НАН України (1997) Дмитру
Олексійовичу Мельничуку. November 5 marks the 80th anniversary of the famous Ukrainian scientist in the field of metabolic regulation of the
physiological state of the body and biochemistry of farm animals, Hero of Ukraine (2003), laureate of the State Prize of
Ukraine in the field of science and technology (1984), Honored Worker of Science and Technology of Ukraine (1990),
Doctor of Biological Sciences (1978), Professor (1984), Academician of the National Academy of Agrarian Sciences of
Ukraine (1990), Academician of the National Academy of Sciences of Ukraine (1997) Dmytro O. Melnychuk.