До питання формування регіональної ідентичності поліетнічного населення Степової України - Боса, Л. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті проаналізовано процеси формування регіональної ідентичності поліетнічного населення Півдня України впродовж ХІХ–ХХІ ст. The article analyzes the processes of the regional identity formation of the South Ukraine population through the XIXth – XXIst centuries.