Рибальська господарська культура українсько-білоруського порубіжжя: за матеріалами Ратнівського району Волинської області - Сіренко, С. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті висвітлено рибальську господарську культуру Ратнівського району Волинської області. Здійснено спробу виявити ознаки її подібності та відмінності на українсько-білоруському порубіжжі. The article highlights the fishing economic culture in the Ratne District (Volyn Region). The author makes advances to detect the signs of its similarities and dissimilarities on a Ukrainian-Byelorussian frontier.