Обробка шкіри і рогу (історична справка) - Пристай, О.В. (Народна творчість та етнологія, 2015)
Текст рукопису, який зберігається в Архіві наукових фондів, рукописів та фонозаписів Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України (ф. 14-2, од. зб. 246).