Із зали засідань Президії НАН України (13 грудня 2023 р.) (Вісник НАН України, 2024)
На засіданні Президії НАН України 13 грудня 2023 р. року розглядалися такі питання: основи технології вирощування
монокристалів оксидних сполук
(доповідач — член-кореспондент
НАН України І.М. Притула); моніторинг археологічних
пам’яток України: сучасний
стан та втрати в результаті
воєнної агресії РФ (доповідач —
член-кореспондент НАН України
А.В. Буйських); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.