Із зали засідань Президії НАН України (27 грудня 2023 р.) (Вісник НАН України, 2024)
На засіданні Президії НАН України 27 грудня 2023 р. року розглядалися такі питання: наукові повідомлення молодих
учених установ НАН України
(доповідачі — кандидат фізико-
математичних наук І.О. Ворона;
доктор філософії О.А. Гаврилюк;
доктор філософії К.В. Біла); сучасна українська нація
як діалектична єдність
національно-громадянського
і етнічного (доповідач —
доктор політичних наук
В.О. Котигоренко); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.