Із зали засідань Президії НАН України (10 січня 2024 р.) (Вісник НАН України, 2024)
На засіданні Президії НАН України 10 січня 2024 р. року розглядалися такі питання: — про стан та перспективи досліджень з фізики високих енергій в рамках участі в міжнародних колабораціях LHCb (CERN, Geneva) та CBM (FAIR, Darmstadt) (доповідач — член-кореспондент НАН України В.М. Пугач); — забезпечення подальшого розвитку інформаційно-аналітичних систем керування ресурсами (доповідач — доктор технічних наук І.П. Сініцин); — про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.