Із зали засідань Президії НАН України (3 квітня 2024 р.) (Вісник НАН України, 2024)
На засіданні Президії НАН України 3 квітня 2024 р. року розглядалися такі питання: комп’ютерно-інтегрована технологія проєктування та виготовлення індивідуальних ендопротезів (доповідач — член-кореспондент НАН України М.І. Бобир); про результати виконання цільової програми наукових досліджень НАН України «Аерокосмічні спостереження довкілля в інтересах сталого розвитку та безпеки» у 2021—2023 рр. (доповідач — член кореспондент НАН України О.П. Федоров); філософія Іммануїла Канта і виклики сучасного суспільства: до 300-річчя з дня народження мислителя (доповідач — член-кореспондент НАН України А.М. Єрмоленко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.