Із зали засідань Президії НАН України (7 лютого 2024 р.) (Вісник НАН України, 2024)
На засіданні Президії НАН України 7 лютого 2024 р. року розглядалися такі питання: — біологічні фактори забезпечення продовольчої безпеки України (доповідач — член-кореспондент НАН України В.В. Швартау); — науково-практична парадигма сучасного українського конституціоналізму: вплив реалій правового режиму воєнного стану та викликів повоєнного розвитку України (доповідач — доктор юридичних наук А.Р. Крусян); — про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); — кадрові та поточні питання.