90-річчя члена-кореспондента НАН України Е. Я. Жовинського (Вісник НАН України, 2024)
27 червня виповнюється 90 років видатному вченому-геологу, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки доктору геолого-мінералогічних наук, професору, головному науковому співробітнику Інституту геохімії, мінералогії та рудоутворення ім. М.П. Семененка НАН України члену-кореспонденту НАН України Едуарду Яковичу Жовинському.