Прикладні системи штучного інтелекту: комп’ютерний зір (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 20 березня 2024 р.) - Синєглазов, В.М. (Вісник НАН України, 2024)
У доповіді розглянуто результати проведених в Інституті кібернетики імені В.М. Глушкова НАН України теоретичних та прикладних досліджень, пов’язаних з розробленням підходів до розв’язання задач комп’ютерного зору з використанням штучного інтелекту. The report discusses the results of theoretical and applied research conducted at the V.M. Glushkov Institute of Cybernetics of the National Academy of Sciences of Ukraine and related to the evelopment of approaches to solving computer vision problems using artificial intelligence.