Постанови Загальних зборів НАН України (Вісник НАН України, 2024)
Постанови Загальних зборів НАН України: - Щодо Звіту про діяльність НАН України у 2023 році та завдань на наступний період. - Про перейменування окремих відділень НАН України. - Вибори дійсних членів (академіків) Національної академії наук України. - Вибори членів-кореспондентів Національної академії наук України. - Про виключення зі складу НАН України дійсного члена (академіка) НАН України. - Про виключення зі складу НАН України члена-кореспондента НАН України.