Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку

Традиції народного харчування, здобутки національної кухні, на думку дослідників, є важливим етноідентифікаційним маркером українців. У статті висвітлюють результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів Вінницької та Житомирської областей. Для вивчення його конкурентної здатності,...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2015
Main Authors: Бондаренко, Г., Бех, М., Таран, О.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України 2015
Series:Народна творчість та етнологія
Subjects:
Online Access:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/201871
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку / Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран // Народна творчість та етнологія. — 2015. — № 5. — С. 96-103. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine