Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку

Традиції народного харчування, здобутки національної кухні, на думку дослідників, є важливим етноідентифікаційним маркером українців. У статті висвітлюють результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів Вінницької та Житомирської областей. Для вивчення його конкурентної здатності,...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2015
Hauptverfasser: Бондаренко, Г., Бех, М., Таран, О.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України 2015
Schriftenreihe:Народна творчість та етнологія
Schlagworte:
Online Zugang:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/201871
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Zitieren:Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку / Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран // Народна творчість та етнологія. — 2015. — № 5. — С. 96-103. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine