Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку
Традиції народного харчування, здобутки національної кухні, на думку дослідників, є важливим етноідентифікаційним маркером українців. У статті висвітлюють результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів Вінницької та Житомирської областей. Для вивчення його конкурентної здатності,...
Збережено в:
| Дата: | 2015 |
|---|---|
| Автори: | , , |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України
2015
|
| Назва видання: | Народна творчість та етнологія |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/201871 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку / Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран // Народна творчість та етнологія. — 2015. — № 5. — С. 96-103. — укр. |