Спогади про Любов Суху - Прокопів, Д. (Народна творчість та етнологія, 2015)
Розповідь авторки про маловідому постать, з котрою її звело життя. Це — пані Люба Суха, український етнограф, музейний працівник. Любов Михайлівна знала багатьох відомих людей. Андрій Шептицький, Максим Рильський, Тарас Франко, Кос-Анатольський, Ірина Вільде — це неповний перелік імен людей, з якими вона була знайома. Пані Люба була представницею української галицької інтелігенції з її традиціями, світоглядом, який завжди, за будь-яких обставин, залишався українським, глибоко патріотичним.