Специфічні риси в системі харчування греків Приазов’я
У статті проаналізовано стан збереженості традицій приготування їжі у греків Приазов’я, з’ясовано ступінь етнокультурних взаємовпливів, що виникли з огляду на їхнє переселення на українську територію з Криму після російсько-турецької війни 1768–1774 років. Під час досліджень було зафіксовано та вве...
Збережено в:
| Дата: | 2015 |
|---|---|
| Автор: | |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України
2015
|
| Назва видання: | Народна творчість та етнологія |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/201880 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Специфічні риси в системі харчування греків Приазов’я / І. Пономарьова // Народна творчість та етнологія. — 2015. — № 5. — С. 24-37. — Бібліогр.: 42 назв. — укр. |