Внесок луганських майстрів у розвиток українського писанкарства - Ткаченко, В. (Народна творчість та етнологія, 2015)
Рецензія на книгу: Коновал Т. О. Писанкова абетка. Навчально‑методичні нотатки. – Київ : Світ успіху, 2007. – 207 с. : іл.