90-річчя члена-кореспондента НАН України Л. В. Новицької-Усенко (Вісник НАН України, 2024)
10 липня виповнюється 90 років видатному вченому, одному із засновників анестезіології та реаніматології в Україні, професору кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Дніпровського державного медичного університету, заслуженому діячу науки України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки доктору медичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН та НАМН України Людмилі Василівні Новицькій-Усенко.