70-річчя академіка НАН України С. О. Довгого (Вісник НАН України, 2024)
23 липня виповнюється 70 років заслуженому діячеві науки і техніки України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки та Державної премії України в галузі освіти, президенту Малої академії наук України, почесному директору Інституту телекомунікацій і глобального інформаційного простору НАН України, організатору Інституту прикладних систем управління НАН України доктору фізико-математичних наук, професору, академіку НАН України Станіславу Олексійовичу Довгому.