Велика спадщина маленького містечка - Бондаренко, Г. (Народна творчість та етнографія, 2007)
Рецензія на книгу: Іван Абрамов. З історії та культури селища Вороніж. Фольклорно-етнографічні та краєзнавчі нариси. Суми, видавництво “МакДен”, 2007.