75-річчя члена-кореспондента НАН України В. П. Коболева (Вісник НАН України, 2024)
31 серпня виповнюється 75 років українському вченому-геофізику, доктору геологічних наук, професору. члену-кореспонденту НАН України Володимиру Павловичу Коболеву.