Із зали засідань Президії НАН України (12 червня 2024 р.) (Вісник НАН України, 2024)
На засіданні Президії НАН України 12 червня 2024 р. року розглядалися такі питання: - зміни в структурі енергосистеми та особливості роботи енергоринку в період відновлення України (доповідач — академік НАН України В.П. Бабак); - моделі та методи оптимального покриття областей довільної форми: теорія та практичне застосування (доповідач — член-кореспондент НАН України С.В. Яковлев); - про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); - кадрові та поточні питання.