Із зали засідань Президії НАН України (23 серпня 2024 р.) (Вісник НАН України, 2024)
На засіданні Президії НАН України 23 серпня 2024 р. року розглядалися такі питання: - про роботу НАН України в період воєнного стану (доповідач — академік НАН України В.П. Горбулін); - конституційне регулювання української державності: стан і перспективи розвитку (доповідач — академік НАН України В.М. Шаповал); - інституційна спроможність України в умовах війни (доповідач — член-кореспондент НАН України Г.І. Зеленько).