Із зали засідань Президії НАН України (3 липня 2024 р.) (Вісник НАН України, 2024)
На засіданні Президії НАН України 3 липня 2024 р. року розглядалися такі питання: - вдосконалення матеріалів і технологій для підвищення експлуатаційних характеристик литих лопаток газотурбінних двигунів (доповідач — член- кореспондент НАН України Ю.Г. Квасницька); - сучасні підходи до створення нових біорегуляторів гетероциклічної будови (доповідач — член-кореспондент НАН України В.С. Броварець); - про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); - кадрові та поточні питання.