70-річчя члена-кореспондента НАН України В. В. Сокола (Вісник НАН України, 2024)
1 жовтня виповнюється 70 років відомому вченому-фольклористу докторові філологічних наук, професорові, заслуженому діячеві науки і техніки України, членові-кореспонденту НАН України Василю Васильовичу Соколу.