80-річчя члена-кореспондента НАН України В. О. Кочелапа (Вісник НАН України, 2024)
20 жовтня 2024 р. виповнюється 80 років відомому вченому в галузі теорії напівпровідників та напівпровідникових приладів, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки (2006), премій ім. С.І. Пекаря (2001) та ім. В.Є. Лашкарьова (2017) НАН України, члену-кореспонденту НАН України Вячеславу Олександровичу Кочелапу.