Функціональні речовини і матеріали для водневої енергетики та спеціальної техніки (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 4 вересня 2024 р.) - Сухий, К.М. (Вісник НАН України, 2024)
У доповіді наведено інформацію про Український державний університет науки і технологій. Окрему увагу приділено розробленню нової технології одержання електролітичного водню зі зниженими енерговитратами та одночасним отриманням алюмінату натрію, який можна використовувати як коагулянт для потреб підприємств з водопідготовки та водоочищення. The report provides information about the Ukrainian State University of Science and Technologies. Particular attention is paid to the development of a new technology for the production of electrolytic hydrogen with reduced energy consumption and simultaneous production of sodium aluminate, which can be used as a coagulant for the needs of water treatment and water purification enterprises.