75-річчя члена-кореспондента НАН України В. М. Даниленка (Вісник НАН України, 2024)
25 листопада виповнюється 75 років доктору історичних наук, професору, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки та премії імені М.С. Грушевського НАН України, члену-кореспонденту НАН України Віктору Михайловичу Даниленку.