75-річчя члена-кореспондента НАН України О. П. Коростельова (Вісник НАН України, 2024)
9 листопада виповнюється 75 років відомому вченому в галузі ракетобудування, Генеральному конструктору — Генеральному директору Державного підприємства «Державне Київське конструкторське бюро «Луч», генеральному конструктору із створення керованих засобів ураження, розроблення та модернізації зенітних ракетних систем та комплексів протиповітряної оборони, доктору технічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Олегу Петровичу Коростельову.