Із зали засідань Президії НАН України (18 вересня 2024 р.) (Вісник НАН України, 2024)
На засіданні Президії НАН України 18 вересня 2024 р. року розглядалися такі питання: - медична хімія у створенні та впровадженні у клінічну практику селективних мішень-орієнтованих лікарських засобів (доповідач — доктор біологічних наук В.Б. Ларіонов); - фемтосекундне лазерно-індуковане нано/мікроструктурування поверхні: теорія та застосування (доповідач — доктор філософії Я.М. Гніліцький); - про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); - кадрові та поточні питання.