Связанные с земледельческим культом, поверья и обряды у народов Башкирии - Бежкович, О. (Народна творчість та етнологія, 2016)
Матеріал зберігається в Архівних наукових фондах рукописів та фонозаписів Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України (ф. 51-3, од. зб. 48, 22 арк.). Ця публікація є продовженням започаткованої серії рукописних праць О. Бежковича.