На вшанування видатного україніста Миколи Мушинки (Народна творчість та етнологія, 2016)
Вельмишановний пане Миколо! Інститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України сердечно вітає Вас зі славетним ювілеєм — 80-річчям! Нехай наступні роки й майбутні дороги, як і пройдені, повняться світлими радісними подіями та новими звершеннями, нехай береже Вас доля, а життя буде щедрим і багатим на добро! На многії і благії літа!