До славного ювілею (80-ліття Михайла Тиводара) (Народна творчість та етнологія, 2016)
Вельмишановний Михайле Петровичу! Інститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України щиро вітає Вас, видатного українського народознавця, доктора історичних наук, професора, громадського діяча, зі славним ювілеєм! Зичимо Вам, шановний ювіляре, щедрої долі на добре здоров'я, довгі роки щасливої та успішної праці, духовних злетів і потужної життєвої енергії! З роси та з води!