Видатний учений Михайло Тиводар (до 80-річчя від дня народження) - Борисенко, В. (Народна творчість та етнологія, 2016)
Розвиток української етнологічної науки сучасності неможливо уявити без Михайла Петровича Тиводара — поважного вченого, доктора історичних наук, професора, педагога, викладача Ужгородського університету, громадського діяча. За плечима вченого чимало експедицій, етнографічних практик зі студентами, організованих ним науково-практичних конференцій, значний доробок наукових праць, великий життєвий досвід педагога. Дякувати Богові, що наша земля має такого видатного вченого і громадянина! Зичимо Михайлові Петровичу довголіття та плідної праці на благо України!