Науковці Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України в Софії - Шевчук, О.; Мушкетик, Л. (Народна творчість та етнологія, 2016)
З 29 листопада по 6 грудня 2015 року науковці Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України перебували в Болгарії в рамках міжнародного міжакадемічного проекту "Конструювання ідентичності в контексті пан'європейської мобільності (українці в Болгарії і болгари в Україні)", що триває з 2014 року.