75-річчя члена-кореспондента НАН України Н. М. Фіалко (Вісник НАН України, 2024)
20 грудня виповнюється 75 років відомому вченому в галузі теплофізики і теплоенергетики, завідувачу відділу теплофізики енергоефективних теплотехнологій Інституту технічної теплофізики НАН України, заслуженому діячу науки і техніки, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки доктору технічних наук, члену-кореспонденту НАН України Наталії Михайлівні Фіалко.