75-річчя члена-кореспондента НАН України В. О. Ємельянова (Вісник НАН України, 2024)
8 грудня виповнюється 75 років відомому українському морському геологу і геоекологу, першому заступнику головного вченого секретаря НАН України, директору Державної наукової установи «Центр проблем морської геології, геоекології та осадового рудоутворення НАН України» доктору геолого-мінералогічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Володимиру Олександровичу Ємельянову.