75-річчя члена-кореспондента НАН України В. О. Пелиха (Вісник НАН України, 2024)
1 грудня виповнюється 75 років заступнику директора Інституту прикладних проблем механіки і математики ім. Я.С. Підстригача НАН України, заступнику академіка-секретаря Відділення математики НАН України, заслуженому діячеві науки і техніки України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, доктору фізико-математичних наук, члену-кореспонденту НАН України Володимиру Олександровичу Пелиху.