Із зали засідань Президії НАН України (30 жовтня 2024 р.) (Вісник НАН України, 2024)
На засіданні Президії НАН України 30 жовтня 2024 р. року розглядалися такі питання: — про виконання наукової програми НАН України (доповідач — академік НАН України В.П. Горбулін); — наукові повідомлення молодих учених установ НАН України (доповідачі — кандидат технічних наук В.О. Мірошник; доктор філософії О.О. Грабовський; кандидат філологічних наук А.В. Гончаренко); — про діяльність міждисциплінарного загальноакадемічного семінару в галузі природничих наук «Актуальні питання фізико-хімічної та математичної біології» (доповідач — академік НАН України С.О. Костерін); — про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); — кадрові та поточні питання.