Матеріали з білоруської міфології (рец.: Новак В. С. Беларуская міфалогія. Хрэстаматыя : вучэб. дапаможнык / В. С. Новак. – Мінск : РІВШ, 2013. – 394 с. : іл.) - Вахніна, Л.; Мушкетик, Л. (Народна творчість та етнологія, 2016)
Рецензія на книгу: Новак В. С. Беларуская міфалогія. Хрэстаматыя : вучэб. дапаможнык / В. С. Новак. – Мінск : РІВШ, 2013. – 394 с. : іл.